Meer info?

Onafhankelijk advies

Onze adviezen en optimalisaties staan los van merken. Wij verdelen geen machines of printers. Daarom mag u er van op aan dat de meest optimale oplossing op de eerste plaats komt. Iedereen beweert immers printerkosten te kunnen besparen. Over de latente, verborgen kosten vertelt men u meestal niets.
Wij houden een overzicht op de totale markt en als printingexperts kunnen we u up to date advies verlenen.

Technische optimalisatie

Printing is vandaag de dag niet enkel iets overbrengen op papier. De mogelijkheden om via printing bepaalde bedrijfsprocessen efficiënter te maken zijn talrijk. Het samenspel tussen soft- en hardware kan uw papierproces soms op een heel andere manier doen verlopen.
Onze experts zijn perfect op de hoogte van alle ‘value’-toevoegende software die u kan helpen om een optimale printomgeving te creëren.

Financiële optimalisatie

Let’s face it: printing heeft nog altijd een belangrijke kost. Maar dikwijls komt die kost niet direct tot uiting. Verborgen printingkosten, slechte contracten, hoge verbruikskosten, enz. worden vaak niet opgemerkt. DMC maakt altijd als eerste stap een gedetailleerde ‘foto’ van uw totale printingkosten. Dan pas kunnen we met kennis van zaken uw printomgeving financieel optimaliseren!

Contractuele optimalisatie

Soms hangt uw volledig printerpark vast aan 1 contract. Maar hebt u de kleine lettertjes daarvan al gelezen?
Hebt u bij onderhandeling gezorgd voor sluitende SLA’s? Waar staat u juridisch wanneer printers bijna onophoudelijk defect zijn? Zijn de huur- en verbruiksprijzen dit jaar weeral geïndexeerd? Kunt u het contract afkopen zonder penalisatie?
Uw printerpark zal maar zo goed lopen als uw contract juridisch in orde is. Gebruik DMC om tot de meest sluitende contracten te komen!